Marcaje Rutiere

Descoperiți Siguranța cu Edil Contract SRL – Specialiștii în Marcaje Rutiere

Cu Edil Contract SRL, marcajul rutier devine o artă a siguranței și eficienței. Suntem o companie cu sediul în Cluj-Napoca, cu o experiență de peste două decenii în domeniul realizării marcajelor rutiere. Oferim servicii de înaltă calitate și soluții personalizate pentru a vă asigura că șoselele și străzile sunt mai sigure și mai bine organizate.

Ce vă putem oferi:

  1. Diversitate în Materiale – De la vopsea monocomponentă pe bază de apă la material termoplastic, suntem specializați în aplicarea unei game variate de materiale pentru marcajele rutiere. Aceasta ne permite să alegem cea mai potrivită soluție pentru fiecare proiect.
  2. Tehnologie de Vârf – Utilizăm utilaje de ultimă generație pentru a asigura aplicarea uniformă și precisă a marcajelor. Uscarea asfaltului la temperatura optimă pentru marcaje se face cu echipamente de încredere, garantând durabilitate și eficiență.
  3. Frezare Profesională – Echipa noastră abilă se ocupă de întreținerea, reabilitarea sau înlăturarea marcajelor rutiere invechite pentru a face loc noilor proiecte de marcaje rutiere.
  4. Siguranță pe Drumurile Publice – Suntem dedicați contribuirii la siguranța rutieră. Realizăm marcaje rutiere conforme cu standardele de siguranță, inclusiv covoare antiderapante și alte soluții inovatoare.
  5. Proiecte Diverse – Suntem mândri de participarea noastră la diverse proiecte, inclusiv marcaje rutiere bicomponente aglomerate, marcaje rutiere termoplastice multidot, marcaje rutiere monocomponente, și multe altele.

La Edil Contract SRL, ne asumăm misiunea de a face șoselele mai sigure și mai eficiente pentru toți utilizatorii. Lucrăm cu pasiune și angajament pentru fiecare proiect, indiferent de dimensiunea sa.

Pentru soluții de marcaj rutier de încredere și profesionale, sunați acum la numărul nostru disponibil 24/7: 0740412600 sau scrieți-ne la adresa de email: edilcontract@yahoo.com. Mai multe informații sunt disponibile și pe site-ul nostru web marcajerutiere.eu. Alegeți Edil Contract SRL pentru a face diferența în calitatea drumurilor și a marcajelor rutiere!

Leave a Comment

Your email address will not be published.