Marcaje Rutiere

Edil Contract SRL – Experiență și Siguranță în Marcajul Rutier

Siguranța pe drumurile noastre este o prioritate esențială, iar calitatea marcajelor rutiere joacă un rol semnificativ în atingerea acestui obiectiv. În acest sens, Edil Contract SRL, cu sediul în Cluj-Napoca, România, se distinge ca un partener de încredere specializat în furnizarea de servicii de marcaj rutier de cea mai înaltă calitate.

Despre Edil Contract SRL

Cu o vastă experiență și o echipă dedicată de specialiști, Edil Contract SRL s-a afirmat ca lider în domeniul marcajelor rutiere, fiind prima opțiune pentru proiectele rutiere de diverse dimensiuni.

Gama Variată de Servicii

 1. Marcaje Rutiere Diversificate: Edil Contract SRL oferă o gamă completă de soluții pentru marcajul rutier, care includ:
  • Marcaje rutiere cu vopsea monocomponentă pe bază de apă: Acestea asigură o aderență excelentă și o vizibilitate maximă, fiind ușor de aplicat.
  • Marcaje rutiere cu vopsea monocomponentă pe bază de solvent: Acestea se usucă rapid și garantează o vizibilitate optimă, indiferent de momentul zilei sau al nopții.
  • Marcaje rutiere cu vopsea bicomponentă cold plastic: Acestea se evidențiază prin rezistența lor la materialele antiderapante și la variațiile de temperatură.
  • Covoare antiderapante cold plastic: Contribuie la sporirea siguranței pe drumuri, având o durată de viață lungă.
  • Marcaje cu material termoplastic: Caracterizate prin durabilitate și retroreflexie, acestea sunt ideale pentru drumurile intens circulate.
  • Covoare antiderapante din material termoplastic: O altă opțiune pentru a crește siguranța pe drumurile noastre.
 2. Uscarea Asfaltului pentru Marcaj Rutier: Echipa Edil Contract SRL dispune de utilaje de ultimă generație pentru a asigura uscarea asfaltului la temperatura optimă pentru aplicarea marcajelor rutiere, chiar și în condiții de umiditate sau temperaturi scăzute.
 3. Frezarea Marcajelor Rutiere Învechite: Compania se ocupă cu eficiență de îndepărtarea marcajelor rutiere existente și învechite, pregătind terenul pentru noile marcaje sau alte lucrări de reamenajare a drumurilor.

Angajament pentru Siguranță și Calitate

Siguranța reprezintă prioritatea principală pentru Edil Contract SRL. Echipa sa de specialiști lucrează cu pasiune și precizie pentru a garanta că fiecare marcaj rutier îndeplinește cele mai înalte standarde de siguranță și calitate.

Contactați Edil Contract SRL!

 • Adresă: Strada Căpitan Grigore Ignat 99-101, Cluj-Napoca 400401
 • Număr de telefon: 0740412600
 • Adresă de email: edilcontract@yahoo.com

Pentru orice proiect de marcaj rutier sau întrebări suplimentare, nu ezitați să contactați Edil Contract SRL. Cu Edil Contract SRL, aveți încredere că drumurile noastre vor fi mai sigure și mai bine marcate, contribuind astfel la o experiență îmbunătățită pentru toți utilizatorii drumurilor.

Leave a Comment

Your email address will not be published.