Marcaje Rutiere

Edil Contract SRL – Siguranța Drumurilor Asigurată Prin Marcaje Rutiere de Excelență

Într-o lume în mișcare continuă, siguranța pe drumuri este o preocupare majoră. Cu o experiență vastă și o reputație solidă în domeniul marcajelor rutiere, Edil Contract SRL se afirmă ca partenerul de încredere care oferă soluții de calitate pentru a asigura că drumurile sunt sigure și bine organizate. Cu sediul în Cluj-Napoca și o experiență din 2003, această companie oferă o gamă completă de servicii, inclusiv aplicarea și întreținerea marcajelor rutiere, uscarea asfaltului și frezarea marcajelor rutiere invechite. Indiferent dacă sunteți o autoritate rutieră, o companie de construcții sau o întreprindere privată, Edil Contract SRL este partenerul de încredere care vă poate ajuta să atingeți cu succes obiectivele de siguranță pe drumuri.

Diverse Tipuri de Marcaje Rutiere:

Edil Contract SRL se specializează în aplicarea și întreținerea unei game variate de marcaje rutiere pentru a spori siguranța și eficiența traficului. Acestea includ:

 1. Marcaje pentru Benzile de Circulație: Aceste marcaje asigură un flux de trafic ordonat și ajută la ghidarea șoferilor pentru o călătorie mai sigură.
 2. Marcaje pentru Trecerile de Pietoni: Esențiale pentru siguranța pietonilor și a șoferilor, aceste marcaje contribuie la prevenirea accidentelor în zonele de traversare.
 3. Marcaje pentru Limitele de Viteză: Aceste marcaje contribuie la respectarea limitelor de viteză și mențin siguranța pe drumurile publice.

Servicii Complete de Marcaj Rutier:

Edil Contract SRL oferă o gamă variată de servicii pentru a satisface diversele cerințe ale clienților. Printre serviciile oferite se numără:

 • Aplicarea de Marcaje Rutiere cu Vopsea Monocomponentă pe Bază de Apă sau Solvent: Cu aderență excelentă la suport și o vizibilitate crescută în combinație cu microbilele de sticlă reflectorizante, această soluție oferă un nivel superior de siguranță.
 • Aplicarea de Marcaje Rutiere cu Vopsea Bicomponentă Cold Plastic: Ideală pentru autostrăzi și drumuri cu trafic intens datorită rezistenței excelente, vizibilității crescute și a efectului de atenționare.
 • Covoare Antiderapante Cold Plastic: Acestea îmbunătățesc eficiența la franare, reduc efectul de acvaplanare și contribuie la siguranța rutieră.
 • Marcaje cu Material Termoplastic: Durabilitate excelentă și retroreflexie foarte bună, chiar și în condiții meteo nefavorabile.
 • Covoare Antiderapante din Material Termoplastic: Oferă o soluție rapidă pentru redeschiderea traficului, sunt prietenoase cu mediul și contribuie la prevenirea accidentelor.

Avantaje ale Serviciilor Oferite de Edil Contract SRL:

 • Experiență și Profesionalism: Echipa Edil Contract SRL este formată din profesioniști cu o vastă experiență și pregătire solidă, care utilizează cele mai bune tehnologii și materiale pentru a asigura calitatea serviciilor.
 • Diversitate în Soluții: Compania oferă o gamă largă de opțiuni de marcaj rutier pentru a satisface diversele necesități ale clienților.
 • Siguranța pe Primul Loc: Cu un accent special pe siguranța rutieră, Edil Contract SRL contribuie la reducerea accidentelor și la îmbunătățirea siguranței pe drumuri.
 • Responsabilitate Ecologică: Utilizarea de materiale prietenoase cu mediul, cum ar fi vopselele pe bază de apă, demonstrează angajamentul față de protecția mediului înconjurător.

Contact:

Pentru a beneficia de serviciile profesionale ale Edil Contract SRL sau pentru a obține mai multe informații, nu ezitați să-i contactați la numărul de telefon 0740412600 sau prin email la adresa edilcontract@yahoo.com. Echipa lor este pregătită să vă ajute cu orice solicitare sau proiect legat de marcajele rutiere. Cu Edil Contract SRL, siguranța pe drumuri devine o prioritate!

Leave a Comment

Your email address will not be published.